22 Δεκεμβρίου 2014

Βούλτεψη για Καμμένο – Χαϊκάλη: Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον!

Panhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism 
http://PanhellenicPost.com

«Πρόκειται για καθαρή υπόθεση του κόμματος Καμμένου -Χαϊκαλη. Ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον» τόνισε τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξάλλου, έκανε λόγο για συμφωνία μεταξύ των δυο συμμάχων με την οποία ήθελαν να απαξιώσουν τη συνταγματική διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. «Αφού απαξίωσαν τη δημοκρατία, τώρα προσπαθούν να απαξιώσουν και τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.
Επισήμανε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την υπόθεση, θέλοντας να δείξει ότι οι βουλευτές είναι αργυρώνητοι και δεν ψηφίζουν με βάση το Σύνταγμα, αλλά με βάση την τσέπη τους.»
«Λες και ήταν οργανωμένο αυτό το πράγμα, πόσοι είχαν μπλεχτεί με αυτό το πράγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ;» ανέφερε από την πλευρά του στο Mega ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα οργάνωσε όλα, αλλά ότι έσπευσε να υιοθετήσει τις καταγγελίες. «Κινείται σωστά ο Τσίπρας;» διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Ο κ. Σκρέκας εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε στον ΣΚΑΪ ότι του προξενεί τρομερή εντύπωση που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υιοθετήσουν τις καταγγελίες Καμμένου – Χαϊκάλη. «Δεν βλέπει ο Τσίπρας που θέλει να γίνει πρωθυπουργός που ο Χαϊκάλης αναιρεί αυτά που κατήγγειλε και ο ένας βιντεοσκοπούσε τον άλλον;»διερωτήθηκε. Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε σκωπτικά επίσης ότι ο Χαϊκάλης είχε δώσει 5.000 ευρώ στην Αποστολόπουλο για να τού του επενδύσει με τόκο 10% το μήνα, δηλαδή 120% ετησίως, και καταγγέλλει τη Μέρκελ που μας δανείζει με 1%.
Eντός της ημέρας αναμένεται εκτός απρόοπτου το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση Χαϊκάλη.
Πηγή: http://www.skai.gr