13 Αυγούστου 2015

Κως 2015… Υπο κατάληψη.. > «Βγάλτε μας όλους σε διαθεσιμότητα…»- Κείμενο αστυνομικού που υπηρετεί στην Κώ

Βγάλτε μας όλους σε διαθεσιμότητα…»- Κείμενο αστυνομικού που υπηρετεί στην Κώ Από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook το κείμενο που ακολουθεί και αναρτήθηκε από το γεν. γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο Καλευρά. Το κείμενο προέρχεται από το facebook αστυνομικού που υπηρετεί στην Κώ και ως εκ τούτου, διαθέτει διπλό ενδιαφέρον, όμως παρότι το όνομα αναφέρεται, δεν έχουμε άδεια ή δικαιοδοσία δημοσίευσης, οπότε δεν το γράφουμε.

“Κως 2015… Υπο κατάληψη..

Ενα κέντρο που θυμίζει την Καμπούλ.. Μια αστυνομία η οποία παλεύει μόνη της έχοντας απέναντι 10.000 και πλεον λαθρομετανάστες..(δεν είναι όλοι το ίδιο αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο)..κατεβάζουν τις σημαίες μας απο τα λιμάνια.. Κλείνουν τους δρόμους επειδή έτσι γουσταρουν.. Λυντσάρουν αστυνομικούς επειδή όπως λένε δεν τους δίνουμε χαρτιά και φαγητο αυθημερόν.. Πετάνε μπουκάλια κάθε λογής στα αυτοκινητα..
Οι πολίτες της Κω παλεύουν με τους μετανάστες για να μπουν στο τμήμα.. Το πλιάτσικο που έγινε σημερα και χθες το βράδυ στο στάδιο Ανταγόρα έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμά…Για όλα φταίει η αστυνομία.. Μια κυβέρνηση η οποία κλείνει τα μάτια.. Είναι παντελώς απούσα ηθικά καί ουσιαστικά (κανείς απο την κυβέρνηση σας δεν ενδιαφέρθηκε για τους τραυματίες αστυνομικους σήμερα).. Επιτέλους εκεί στην Κουμουνδούρου δειξτε τον ανθρωπισμό σας! Αν αυτή είναι η λύση που έχετε για το πρόβλημα βγαλτε μας ολους σε διαθεσιμότητα!”vimatisko