17 Αυγούστου 2015

Μοχάμεντ Μορσέντι: Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για Παναιγιάλειο και ερωτεύτηκε την Αιγιάλεια

Μοχάμεντ Μορσέντι: Ο Αιγύπτιος  επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για Παναιγιάλειο και ερωτεύτηκε την  Αιγιάλεια Βρέθηκε σήμερα στο Αίγιο, σε ένα ραντεβού με το δήμαρχο και την απερχόμενη διοίκηση

Και το όνομα αυτού...Μοχάμεντ Μορσέντι! Ο 53χρονος ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο, φαίνεται πως "ερωτεύτηκε" τις ακατέργαστες ομορφιές της Αιγιάλειας και με το έμπειρο μάτι του, διέκρινε ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου στην περιοχή μας.
Ο αιγύπτιος επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα στο Αίγιο, σε ένα ραντεβού με το δήμαρχο και την απερχόμενη διοίκηση του Παναιγιαλείου που είχε μεν κλειστεί εδώ και 15 μέρες, είχε κρατηθεί όμως επτασφράγιστο από όλους τους εμπλεκόμενους για ευνόητους λόγους και κυρίως για να μην 'καεί' δημοσιογραφικά η επίσκεψη.
Ο κ. Μορσέντι ήταν  ακριβής στο ραντεβού του, έφτασε με τη συνοδεία του (τον ανηψιό του, τον δικηγόρο του κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο με καταγωγή από το Αίγιο και τη διερμηνέα του) στο Δημαρχείο ακριβώς στη 1.20 το μεσημέρι, όπου έγινε δεκτός από το δήμαρχο κ. Θανάση Παναγόπουλο. Στη σύσκεψη, που ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους, ήταν παρόντες και οι παράγοντες της ομάδας κ.κ. Χρήστος Μαστροκυριάκος, Πάνος Κουτρόπουλος και ο δικηγόρος του Δήμου αλλά και της ΠΑΕ Παναιγιάλειος κ. Γιώργος Μπέσκος. Τέλος, παρών ήταν και ο αιγιώτης επιχειρηματίας κ. Νίκος Χριστοδουλόπουλος.
Μιλώντας στο filodimos, ο δήμαρχος Αιγιαλείας ανέφερε πως η συνάντηση είχε χαρακτήρα γνωριμίας, όπου τέθηκαν επιγραμματικά διάφορες δομές και έργα που θα μπορούσαν να αποκτήσουν ενδιαφέρον για τον κ. Μορσέντι. Μεταξύ αυτών το πολύπαθο Κολυμβητήριο Αιγίου, ο νέος λιμένας, η μαρίνα στη λιμενική ζώνη Αιγίου, τα ακίνητα του Δήμου σε Ακονιά και Χελμό που μπορούν να αξιοποιηθούν ως ξενοδοχειακές μονάδες κ.α.  Παράλληλα, ο δήμαρχος ανέφερε στον επιχειρηματία πως αξίζει να επενδύσει στην ομάδα του Παναιγιαλείου.
"Φάνηκε πως ήταν ενημερωμένος για την περιοχή μας αλλά και ειδικότερα για την ομάδα του Παναιγιαλείου" σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος στο filodimos, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Μορσέντι θα βρεθεί ξανά σύντομα στο Αίγιο για νέα συνάντηση, αυτή τη φορά για μια πιο εκτενή αναφορά με τεχνικά στοιχεία και λεπτομέρειες, ώστε να αξιολογήσει καλύτερα τις ευκαιρίες που μπορεί να του δώσει η περιοχή.
Συνεργάτες του  μετέφεραν τον ενθουσιασμό του αιγύπτιου επιχειρηματία για την πόλη και ιδιαίτερα για τα θετικά του σχόλια όταν είδε τη λιμενική ζώνη. Ο ίδιος έφυγε από το δημαρχείο με τα πόδια και μετέβη στα γραφεία του Παναιγιαλείου, αφήνοντας παρκαρισμένη την εντυπωσιακή Πόρσε του επί της Κ.Φανέλλη. Ήθελε να περπατήσει στους δρόμους της πόλης την οποία, αν όλα πάνε καλά, θα επισκέπτεται σχετικά συχνά από εδώ και πέρα.

SOURCE  http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/347664