14 Ιουνίου 2017

Φορτσάκης: Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Παιδείας του κόμματος, σχολίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τους αστυνομικούς που παρευρέθηκαν στο gay pride.Επίθεση στην κυβέρνηση για την διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την αποδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Φορτσάκης την Τρίτη (13/6).

Παράλληλα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Παιδείας του κόμματος, σχολίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τους αστυνομικούς που παρευρέθηκαν στο gay pride.

«Γιατί στενοχωριέστε για το Μενίδι και δεν μιλάτε για το Πανεπιστήμιο Αθηνών; Εδώ τα ναρκωτικά είναι στο κέντρο της Αθήνας, στα παιδιά μας, στο σπίτι μας μπροστά» συμπλήρωσε ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την αποδυνάμωση της ΔΙΑΣ. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το σχόλιό του, με το οποίο αποδοκίμασε την επιλογή αστυνομικών να πάρουν μέρος στο gay pride.

«Τη ΔΕΛΤΑ γιατί τη διαλύσατε; Γιατί αποδυναμώνεται το ΔΙΑ. Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας ακόμα και για «προστασία που παρέχεται στους εγκληματίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.