24 Ιουνίου 2017

Έστησαν καρτέρι και ξυλοκόπησαν άγρια βασανίστρια του ISIS στο νοτιοδυτικό Κιρκούκ του Ιράκ

Μια τζιχαντίστρια μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), γνωστή με το παρατσούκλι «Σαγόνια του Κροκόδειλου», ξυλοκοπήθηκε άγρια στα νοτιοδυτικά της επαρχίας του Κιρκούκ από γυναίκες της περιοχής που της είχαν στήσει καρτέρι.
Όπως μεταδίδει το Al Sumaria News, το πλήθος των γυναικών που της επιτέθηκε την χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο και της έσπασαν τα δόντια ως αντίποινα για τις δαγκωματιές της.
Το Ισλαμικό Κράτος όρισε κάποιες από τις φανατικές τζιχαντίστριές του να τιμωρούν τις γυναίκες που παραβιάζουν τους κανόνες της οργάνωσης δαγκώνοντάς τους τα χέρια.
Περιβόητη δαγκωνιάρα, τρόμος και φόβος των γυναικών της περιοχής, ήταν η «Σαγόνια του Κροκόδειλου».
Σύμφωνα με το ιρακινό δημοσίευμα, η τζιχαντίστρια επέστρεφε στο σπίτι της όταν έπεσε σε ενέδρα που της είχαν στήσει γυναίκες της περιοχής, οι οποίες και την ξυλοκόπησαν άγρια.
Η καταγωγή της φανατικής είναι από τη Μοσούλη και είναι ενταγμένη στο Ισλαμικό Κράτος εδώ και τρία χρόνια.
Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί γυναίκες μέλη του για να βασανίζουν γυναίκες, που τιμωρούνται με φριχτούς τρόπους, επειδή παραβίασαν κάποιους από τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κώδικες που έχει θεσπίσει η οργάνωση. Έχουν αναφερθεί μαστιγώματα, επώδυνα βασανιστήρια με εργαλεία στα στήθη των παραβατριών και δαγκώματα
tribune.gr.