26 Απριλίου 2017

ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ έτοιμη να εκραγεί τα Βαλκάνια! Πόλεμος Σερβίας-Αλβανίας και «εμπλοκή» της Τουρκίας Το φυτίλι έχει ανάψει

Κάθε χτύπημα τους είναι φονικό. Η εκπαίδευσή τους ξεπερνά ακόμα και χολιγουντιανό σενάριο.
Είναι οι PTJ, οι επίλεκτοι του Σερβικού Στρατού. Είναι οι ειδικές δυνάμεις που βάζει μπροστά η Σερβία για να απαντήσει στις ορέξεις των Αλβανών για τη «Μεγάλη Αλβανία». Σερβία και Αλβανία γλυκοκοιτούν πιο πολύ από ποτέ το Κοσσυφοπέδιο.
Το φυτίλι στα Βαλκάνια έχει ανάψει για τα καλά λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορά μας. Λίγες ώρες μετά την απειλή Ράμα στην Ευρώπη, ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι έγραψε στο Facebook:
«Αν η Ε.Ε κλείσει την πόρτα στο Κόσοβο τότε η μόνη λύση είναι η ένωση των Αλβανών σε ένα κράτος. Το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας είναι προϊόν σερβικής προπαγάνδας. Οι Σέρβοι ήδη προετοιμάζουν τη Μεγάλη Σερβία κάτω από τη μύτη της Ε.Ε».
«ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ»
Τα σερβικά πρωτοσέλιδα μιλούν για «πυριτιδαποθήκη» στα Βαλκάνια και δείχνουν την Αλβανία. Σύμφωνα με σερβικά μέσα o πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσις δήλωσε ότι «πίσω από τις δηλώσεις για τη Μεγάλη Αλβανία, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο» ενώ μιλά για ίχνη Αλβανών πρακτόρων στην Πρίστινα. Μάλιστα γράφουν ότι «Τούρκοι και ΝΑΤΟ θα στείλουν σύγχρονα ελικόπτερα «Βlack Hawk» και φορητό οπλισμό στο Κοσσυφοπέδιο».
Σε αυτό το επικίδνυνο παιχνίδι στα σύνορά μας, προστίθεται και η Τουρκία.
Ο πρωήν διοικητής της ΕΥΠ, Ιωάννης Κοραντής, αποκαλύπτει τον κίνδυνο που βρίσκεται μια ανάσα από την Κοζάνη.
«Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει αεροπορική βάση στη κεντρική και νότιο Αλβανία με την οποία μπορεί κάλλιστα να πληγεί η Κοζάνη μέσα σε 20 λεπτά με ελικόπτερο».

makeleio