23 Νοεμβρίου 2011

Νέα σύλληψη - βόμβα προκαλεί σοκ στην κοσμική Αθήνα

Νέα σύλληψη-βόμβα προκαλεί σοκ στην κοσμική Αθήνα. Αυτή τη φορά όχι για χρέη προς το Δημόσιο, αλλά για εκβίαση και ξυλοδαρμό! 

Αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα θα βρεθεί πασίγνωστός επιχειρηματίας και έμπορος τροφίμων, κατηγορούμενος για τον κατ' επανάληψη ξυλοδαρμό της πρώην ερωμένης του, την οποία μάλιστα εκβίαζε πως θα ανεβάσει στο Διαδίκτυο τις προσωπικές τους ερωτικές στιγμές.

Η 36χρονη καλλονή που είναι πρώην μοντέλο και νυν προϊσταμένη σε γνωστό κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι εμφανίστηκε χθες στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για εκβίαση και ξυλοδαρμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», εδώ και πέντε χρόνια, ο γνωστός επιχειρηματίας και εισαγωγέας τροφίμων είχε ερωτικό δεσμό με το πρώην μοντέλο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν, της έχει δώσει πολλά χρήματα. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά «την έχω χρυσώσει καθώς η καψούρα πληρώνεται». Επιπλέον, ο 48χρονος είχε κινηματογραφήσει τις ερωτικές τους περιπτύξεις αποθηκεύοντας στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή υλικό έξι ωρών.

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός με ναρκωτικά. Υπόθεση με 246 κιλά χασίςΠριν από περίπου εννιά μήνες, η ξανθιά καλλονή ζήτησε από τον 48χρονο φίλο της να χωρίσουν καθώς είχε βρει άλλη ερωτική συντροφιά, έναν πιο νέο από αυτήν άνδρα και μάλιστα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Οταν το άκουσε αυτό ο πασίγνωστος επιχειρηματίας δεν πίστευε στα αφτιά του, ενώ παράλληλα σκέφτονταν και τα χρήματα που είχε ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια για το πρώην μοντέλο.


Από εκεί και έπειτα αρχίζει ο εφιάλτης για την 36χρονη που δεν μπορούσε να χαρεί με την ησυχία της τον νέο ερωτικό της δεσμό καθώς, όπως κατήγγειλε, ο επιχειρηματίας την εκβίαζε, ενώ (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της) δεν έχανε ευκαιρία όταν την έβρισκε μπροστά του -κάτι που ο ίδιος το επιιδίωκε συχνά- να την ξυλοφορτώνει.

Εκτός αυτού, την απειλούσε πως αν συνεχίσει να έχει σχέση με άλλον άνδρα και δεν επιστρέψει στη δική του αγκαλιά, η εξάωρη ταινία που είχε γυρίσει με τις ερωτικές τους περιπτύξεις θα δει το φως της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο και μάλιστα ήταν σίγουρος πως αυτοί που θα την έβλεπαν θα ήταν χιλιάδες άνδρες!

Ηδη ο 48χρονος είχε φροντίσει να στείλει ένα μεγάλο μέρος του ερασιτεχνικού υλικού σε συγκεκριμένο διαδικτυακό διαχειριστή, ώστε να είναι έτοιμο προς δημοσίευση. Τελικά, η 36χρονη καλλονή έκανε μήνυση στον 48χρονο επιχειρηματία, με αποτέλεσμα άνδρες της συγκεκριμένης Υπηρεσίας να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του. 

Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν το υλικό με τα ερωτικά «ανδραγαθήματα» του 48χρονου και της 36χρονης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 48χρονου ήδη έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.