21 Νοεμβρίου 2011

Δεν συζητάει τα σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος

 
Την δική του απάντηση στα σενάρια περί διαδοχής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέουμε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το γραφείο τουΠΑΣΟΚ. 

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για τηνέξοδο της χώρας από την κρίση και για την διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών όρων και προϋποθέσεων για την αλλαγή του πολιτικού, διοικητικού και αναπτυξιακού μοντέλου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:
«Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση όλων των δυνάμεων της χώρας στην υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης - 27ης Οκτωβρίου και ικανοποίηση των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτές, προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την σύναψη του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος».
«Η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 «Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων», καταλήγει η ανακοίνωση.
Είναι πασιφανές ότι ο κ. Παπανδρέου θέλει με αυτό τον τρόπο να κλείσει- προς το παρόν τουλάχιστον- την έντονη φημολογία των τελευταίων ημέρων ότι ετοιμάζεται να παραιτηθεί από πρόεδρος του κόμματος και και να κινήσει τις διαδικασιες διαδοχής του.