25 Ιανουαρίου 2016

''Μπαλούρδοι...έσπασε η χτένα από τους κόμπους...'', Κείμενο αστυνομικού

Κείμενο του Στέφανου Τελιωρίδη στην Ενωμένη Θεσσαλονίκη.  

"Με συμβουλεύουν πολλές φορές ο λόγος μου να μην είναι τόσο επιθετικός,να είμαι πιο 
ουδέτερος και τα άρθρα μου πιο συγκαταβατικά. Για ακόμη μια φορά ως "κακό παιδί" θα τα γράψω όπως ακριβώς είναι γιατί ο χλιαρός και μετριοπαθείς συνδικαλισμός, μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ κύριοι..δεν βγάζει πουθενά. Κάποιοι μπορείτε να συνεχίσετε να είστε διεγραμμένοι από την ομοσπονδία (γιατί εσείς σιχαίνεστε τον συνδικαλισμό),κάποιοι μπορείτε να συνεχίσετε να ψηφίζετε με βάση το προσωπικό συμφέρον (υπ'όψιν έχουν βγει καλές προσφορές για συνδέσεις και στο ευρύ εμπόριο), άλλοι είστε υποχρεωμένοι σε κάποιον (ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ) και άλλοι πάλι έχετε κουμπαριλίκια,μπατζανάκια και πολλά -ακια ακόμη.
   Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις σχετικά με το ασφαλιστικό μας μέλλον, είναι ευνόητο και ευδιάκριτο πιο πολύ από ποτέ, το πόσο ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ μας έχουν όλοι. Η κοινωνία σε θεωρεί όργανο του Κράτους και το τελευταίο αποδιοπομπαίο τράγο και μάλιστα εισαγωγής από τρίτες χώρες. Χωρίς μοχλό άσκησης πίεσης κύριε συνάδελφε θα αντιμετωπίζεσαι ως 1 μεγάλο τίποτα κ ετσι θα συνεχίσεις να είσαι η αγαπημένη όλων (σαν την Heineken ένα πράγμα), ανεξαρτήτως αν ρισκάρεις καθημερινά την ζωή σου, δουλεύοντας πολύ παραπάνω από τα νόμιμα και χωρις να τα πληρώνεσαι, να σε υβρίζουν οι πάντες χωρις να το αξιζεις, να ντρέπεται το παιδί σου να πει τι δουλειά κάνεις στους συμμαθητές του, βοηθώντας παράλληλα με κίνδυνο της ίδιας σου της ζωής τόσους αγνώστους....για πάντα θα εισαι ο δολοφόνος, ο αλήτης ο μπάτσος (όπως τονίζεται με κάθε ευκαιρία και σε κάθε έμφανση της 7ης τέχνης) κ θα βλέπεις σε κάθε επεισόδιο κάποιων "σατιρικών βρε παιδί μου" εκπομπών τον εμπαιγμό σε όλα τα παραπάνω,τον εμπαιγμό στην ίδια σου την ψυχή...Σας προτρέπω σε παραδείγματα ευρωπαϊκών αστυνομιών, συλλογικά και συντονισμένα κινούμενοι (όχι υποκινούμενοι) διεκδικώντας και κερδίζοντας την επόμενη μέρα το δίκαιο.
   Συνάδελφε, άσε τον σχολιασμό από το πληκτρολόγιο και τον καναπέ,την αξιολόγηση των άλλων σε όλα τα επίπεδα και πάρε την τύχη στα χέρια σου, κατέβα στους δρόμους και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Συνάδελφε ματατζή, (που είσαι ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μαξιλάρι αλλά και το κλειδί για να επέλθει ισορροπία και δικαίωση) πάρε την απόφαση σου ΤΩΡΑ για το τι θα πράξεις όταν θα μας δεις απέναντι σου, να φωνάζουμε και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα σου.."
teliwridisΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος
Ενωμένη Θεσσαλονίκηenomenithessaloniki.gr
bloko.gr