13 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
Αυτή η θαυμάσια σπιτική συνταγή Δημιουργήθηκε Από Καρδιολόγους
Μπορεί να θεραπεύσει την καρδιά και να προστατεύσει από τον καρκίνο
Αυτή η λύση χειρίζεται ολόκληρο το σώμα! Δημιουργήθηκε από καρδιολόγους για να βοηθήσει τη θεραπεία των ασθενών τους.
Αυτή η θεραπεία καθαρίζει τις φλέβες, βοηθά την καρδιά,
βελτιώνει την αντίσταση στη μόλυνση, πλένει το συκώτι, εξουδετερώνει καρδιακή ανεπάρκεια, και θεωρείται θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της εξέλιξης των επικίνδυνων συνθηκών.
Συστατικά:
15 λεμόνια
400g φύτρο σιταριού
12 σκελίδες σκόρδο
400g καρύδια
1 κιλό ακατέργαστο βιολογικό μέλι
Προετοιμασία:
Βάλτε το  σιταρι σε ένα καθαρό γυάλινο δοχείο, γεμίστε το με νερό,το σκεπάζουμε με γάζα και αφήστε το να σταθεί για 10-12 ώρες. Στη συνέχεια, το φύτρο σιταριού που εχει γίνει το ξεπλένουμε Μετά από μία ημέρα, τα φύτρα θα γίνουν στο 1-2mm.
Σε ένα μηχάνημα με βάση το κρέας-κοπής, συνθλίβετε μαζί το σκόρδο, τα καρύδια και τα φύτρα Στη συνέχεια, αναμείξτε 5 λεμόνια (με  τις φλούδες τους ακόμα) και προσθέστε τα στο μείγμα. Συμπιέστε το χυμό από τα άλλα 10 λεμόνια και προσθέστε το στο μείγμα. Προσθέστε το μέλι. Αποθηκεύστε το μίγμα σε μια κανάτα και τοποθετήστε στο ψυγείο. Θα είναι έτοιμο προς χρήση μετά από 3 ημέρες.
Αυτό το φάρμακο θεραπεύει ολόκληρο το σώμα και όλες τις ασθένειες!
Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να το καταναλώσουν:
Πάρτε 1-2 κουταλιές της σούπας 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα (3 φορές κάθε μέρα). Για τη θεραπεία του όγκου, να λάβει ένα κουτάλι κάθε δύο ώρες.
Πηγή:http://www.healthyfoodhouse.com/this-miracle-homemade-recipe-created-by-cardiologists-can-heal-the-heart-and-protect-from-cancer/

http://www.bioathens.com

xafies,gr