19 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ» ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ!

nigirianos1

«Αυτό το μαύρο πιθηκοειδές που λήστευε και σακάτευε στο ξύλο ηλικιωμένους παππούδες και γιαγιάδες στην Κυψέλη για να τους αποσπάσει την πενιχρή τους σύνταξη.
Αυτό το μαύρο πιθηκοειδές είχε ξανασυλληφθεί για έξι διαπιστωμένες ληστείες και σακατέματα ηλικιωμένων και είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια το 2013 (που κανονικά θα έπρεπε να ήταν δις ισόβια τουλάχιστον και όχι μόνο 10 χρόνια) αλλά με το νόμο περί αποσυμφόρησης των φυλακών αποφυλακίστηκε σε μόλις 2 χρόνια και διέπραξε αυτή τη φορά τουλάχιστον 14 ληστείες και σακατέματα ηλικιωμένων!!!!
Και εγώ απορώ και ερωτώ… Τον έβγαλαν που τον έβγαλαν από τη φυλακή εκτίοντας μόλις το ΄ένα πέμπτο της ποινής του δηλαδή 2 χρόνια επειδή είναι τίγκα οι φυλακές με τέτοιους πιθήκους..
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΑΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΩΦΡΟΝΊΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΚΤΙΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ;;
Τους βγάζουν ελεύθερους και δεν τους απελαύνουν αλλά τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν να ληστεύουν και να τσακίζουν παππούδες και γιαγιάδες; Μπορούν οι αλήτες που μας κυβερνούν οι νυν και οι πρώην να μου απαντήσουν;»
Χρίστος Χριστάκος
makeleio.gr