20 Αυγούστου 2011

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥΚυριακή Ι΄ Ματθαίου

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Μακεδονιτίσσης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος θα χειροτονήσει σε διάκονο τον κ. Ξάνθο Ονησιφόρου.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 21Αυγούστου 2011, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στη Λεμεσό. 
Ο Θεοφιλέστατος ΕπίσκοποςΜεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 21Αυγούστου 2011, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Κύκκου.

Προκήρυξη Υποτροφιών για Πανεπιστημιακές Σπουδές 2011 - 2012
Για πληροφορίες αποτείνεστε στον κ. Σάββα Μιχαήλ, τηλ.            22554722       και στις Οικονομικές Υπηρεσίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, κ. Δήμο Δήμου, τηλ.             22554678      .
Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι μετά τη μελέτη των όρων της κάθε προκήρυξης, θα πρέπει, μαζί με κάθε ΑΙΤΗΣΗ για υποτροφία, απαραίτητα να συμπληρώσουν και την ΔΗΛΩΣΗανεπάρκειας οικονομικών μέσων για σπουδές. Τα έντυπα ΑΙΤΗΣΕΩΝ και τη ΔΗΛΩΣΗ μπορείτε να τα λάβετε από το χώρο μεταφόρτωσης αρχείων που βρίσκεται παρακάτω.
Προς ενημέρωση: Υποτροφίες για αποφοίτους του Παγκυπρίου Γυμνασίου χορηγούν και τα Ιδρύματα "Ιφιγένειας και Χαράλαμπου Μαραθεύτη", "Αναστασίας Χατζηχαραλάμπους" και "Ι. Μαραθεύτη, Αρχιμανδρίτη Φιλοθέου Χριστοφίδη (Τριγγίδη) και Στρατηγού Κωνσταντίνου Χατζηιωάννου". Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.