30 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΒΑΡΩΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ...ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ!!! .

539_01
Φορτίο με περισσότερα από 60 κιλά ανόθευτης κοκκαϊνης εντοπίστηκε σε φορτηγό γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων με προορισμό την γειτονική Βουλγαρία.
Οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να περάσουν το φορτίο από τα σύνορα, καμουφλάροντας την κοκαΐνη σε άχνη ζάχαρη την οποία και πασπάλισαν σε 650 κιλά παραδοσιακούς κουραμπιέδες, τους οποίους μετέφεραν σε κουτιά γνωστού ζαχαροπλαστείου.Από λάθος της οργάνωσης, το σχέδιο αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έγινε σε γραφείο κηδειών στα βόρεια προάστια.
Το γραφείο, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναλάβει την διαδικασία κήδευσης ενός ηλικιωμένου, παρήγγειλε από το εν λόγω ζαχαροπλαστείο μαζί με τα κόλλυβα και τις ελιές και μια ποσότητα παραδοσιακών κουραμπιέδων.
Το μέλος της οργάνωσης που εργάζεται στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου παρέδωσε, από λάθος, από τους κουραμπιέδες του απαγορευμένου φορτίου οι οποίοι και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους της κηδείας.

To πιο κωμικοτραγικο ηταν οτι οσοι "τεθλιμενοι" παρευρεθησαν στην κηδεια τρωγοντας τους κουραμπιεδες με την κοκαινη  σταματησαν τα κλαματα και τοριξαν στα "τσιφτετελια και ζεμπεκικα" !!