20 Δεκεμβρίου 2011

Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου –

 Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος γυναίκα
- Οι ληστές μπήκαν ξημερώματα και αιφνιδίασαν το ζευγάρι
- Την χτυπούσαν και απειλούσαν να την σκοτώσουν!

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου.

Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης στο ισόγειο πολυκατοικίας, ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς.

Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα από ένα παράθυρο που είχε μισάνοιχτη την γρίλια για να μπορεί να βλέπει το ζευγάρι το στολισμένο δέντρο στον κήπο της πολυκατοικίας. Όμως αντί για το δέντρο το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν. 

Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό.

Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστεί ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους.

Ο άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.