17 Φεβρουαρίου 2017

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το θάνατο του ετεροθαλή αδερφού του

Δηλητηρίαση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τη του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας .

Σύμφωνα με τη Straits Times, η δολοφονική επίθεση σε βάρος του Κιμ Γιονγκ Ναμ έγινε μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα.
Δύο από τους δράστες πλησίασαν το θύμα τους ενώ αυτός περίμενε στην ουρά για check-in. Εκεί ο ένας απέσπασε την προσοχή του Ναμ ενώ ο δεύτερος αφού του έκανε κεφακλοκλείδωμα του χορήγησε δηλητήριο.
Τη θεωρία του δηλητηρίου φαίνεται να επιβεβαιώνει και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που δείχνει μια γυναίκα ενώ φεύγει από ένα ταξί να φοράει ένα γάντι ενώ όταν επιστρέφει στο όχημα το γάντι απουσιάζει.
Μετά τη δηλητηρίαση ο Ναμ ένοιωσε ζαλάδα αμέσως και κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα αλλά γρήγορα ζήτησε βοήθεια από υπαλλήλους του αεροδρομίου. Στο αεροδρόμιο έφτασε ένα ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε με τον ίδιο στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας να φαίνεται ότι υποφέρει.
Η αστυνομία της Μαλαισίας δεν αρκείται στις τρεις συλλήψεις αλλά σύμφωνα με το Reuters αναζητα τέσσερις συνεργούς των τριών συλληφθέντων – δύο γυναικών και ενός οδηγού ταξί που φέρεται να είχε σχέση με μια απο τις δύο γυναίκες-αράχνη.
Όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η μία από τις δύο συλληφθείσες, η ομάδα βρέθηκε στη Μαλαισία λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του θύματός τους. Μετά το φονικό, κατά την ίδια κατάθεση, χωρίστηκαν και δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους.

TILEGRAFIMA