14 Φεβρουαρίου 2017

Nokia 3310: Το αγαπημένο κινητό ξανά στην αγορά


: Το “ανθεκτικότερο κινητό του κόσμου”, Nokia 3310, κυκλοφορεί ξανά σε βελτιωμένη έκδοση, 17 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση.

Η εταιρία HMD, που έχει τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο 3310, το “θρυλικό” πλέον κινητό τηλέφωνο που παραμένει μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για την αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία του, γράφει το e-radio.gr.
Η ΗΜD, μία εταιρία από πρώην εργαζομένους της Nokia (η οποία έχει κλείσει και έχει εξαγοραστεί από την Lenovo), θα ανακοινώσει κάποιες συσκευές στην έκθεση MWC, στην Βαρκελώνη -ανάμεσα τους και την νέα γενιά του 3310.
Το καινούργιο Nokia 3310 θα είναι feature phone, όχι smartphone, και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα γενικά χαρακτηριστικά του, αλλά η τιμή του υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπερνά τα 60 ευρώ.
Το αυθεντικό τηλέφωνο 3310, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000, πούλησε περισσότερα από 100 εκατ. τεμάχια σε όλη την υφήλιο -γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών παγκοσμίως.
Η νέα βελτιωμένη έκδοση έρχεται σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μια μοντέρνα συσκευή που θα έχει όμως τα χαρακτηριστικά της παλιάς- θα είναι σχεδόν άφθαρτη και θα έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία.
Η εταιρία κρατά ακόμα κρυφές τις υπόλοιπες αλλαγές που θα ανανεώσουν την κλασική έκδοση.

tilegrafima.gr