23 Μαρτίου 2011

"Ποιος είναι "γαλάζιος" πρώην υπουργός με 176 .000.000 ευρώ;"

«Δεν θα ηρεμήσω στη ζωή μου αν έστω κι ένας πολιτικός δεν μπει στη φυλακή!» είπε κατά τη διάρκεια της ερώτησης που έκανε στη Βουλή σχετικά με το μαύρο χρήμα ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Δεν δέχομαι αυτή την ισοπέδωση που γίνεται εναντίον όλων των πολιτικών. Ποιος είναι κύριε πρόεδρε ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός με τα 176 .000.000 ευρώ καταθέσεις; Βούιξαν οι εφημερίδες ,ποιος είναι λοιπόν, αυτός ο υπουργός; Γιατί δεν λένε το όνομά του; Εγώ ξέρω καφετζού με καταθέσεις 6.000.000 ευρώ αλλά και γιατρούς, βουλευτές, πρώην υπουργούς, πολιτευτές με πακτωλό χρημάτων και που δεν έχουν πληρώσει ένα ευρώ φόρο!», συνέχισε να λέει στον υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Γεράσιμο Γιακουμάτο για το ενδιαφέρον του, στη συνέχεια του υπενθύμισε ότι στέλνει το λογαριασμό σε λάθος διεύθυνση και ότι η παράταξή του η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνη γι ’αυτό.

Τελικά οι πολιτικοί γεννήθηκαν να μας ταλαιπωρούν και να ταλαιπωρούνται. Αντί να ρωτήσουν την καφετζού ποιος είναι ο κλέφτης υπουργός κάθονται και τσακώνονται και ουρλιάζουν στη Βουλή για το ποιος έχει την ευθύνη.

Όλα τα ονόματα είναι στο φλιτζάνι της αλλά κάνουν πως δεν τα βλέπουν!