25 Μαρτίου 2011

Επεισόδια σε μαιευτήριο μετά τον θάνατο νεαρής κοπέλας


Γυαλιά καρφιά έκαναν την είσοδο γνωστού μαιευτηρίου της Αθήνας οι συγγενείς μιας νεαρής κοπέλας, η οποία κατέληξε στο μαιευτήριο. Όπως ανακοίνωσε το τελευταίο, η γυναίκα είχε υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άλλο κέντρο, ωστόσο υπέστη αλλεργικό σοκ και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την γλιτώσουν και η κοπέλα κατέληξε πέντε λεπτά μετά την είσοδό της.


Επεισόδια σε μαιευτήριο μετά τον θάνατο νεαρής κοπέλας


Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του θανάτου της νεαρής γυναίκας, αθίγγανοι συγγενείς και λοιποί γνωστοί της άρχισαν να καταφθάνουν στο μαιευτήριο με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα, κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν και ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο λόμπι του μαιευτηρίου και προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε πόρτες και τηλεοράσεις.
Στο σημείο κλήθηκε και κατέφθασε λίγο αργότερα μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να περιορίσει τους αθίγγανους στον προαύλιο χώρο του μαιευτηρίου. Χρειάστηκε πάντως να περάσουν αρκετά λεπτά της χώρας για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο και να αποχωρήσουν οι αθίγγανοι από το χώρο...
Star.gr