14 Μαρτίου 2012

Το εξώδικο του Μαυρίδη στην Παπαρίζου για το απλήρωτο δάνειο

Το εξώδικο του Μαυρίδη στην Παπαρίζου για το απλήρωτο δάνειο : Να ξεκαθαρίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες ζητά από την Έλενα Παπαρίζου ο Τόνι Μαυρίδης με εξώδικο που της έστειλε!Το πρώην ζευγάρι θα μιλάει πλέον μόνο
Να ξεκαθαρίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες ζητά από την Έλενα Παπαρίζου ο Τόνι Μαυρίδης με εξώδικο που της έστειλε!

Το πρώην ζευγάρι θα μιλάει πλέον μόνο με… τους δικηγόρους του, ενώ ο Τόνι Μαυρίδης δήλωσε  πως δεν έχει τίποτα να πει και παράπεμψε στον εκπρόσωπό του.

Αφορμή για την κίνηση Μαυρίδη στάθηκε η εξώδικη διαμαρτυρία της τράπεζας από την οποία το πάλαι ποτέ ζευγάρι είχε πάρει στεγαστικό δάνειο.  Σύμφωνα με την πλευρά του Τόνι Μαυρίδη, η Έλενα δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί, με αποτέλεσμα εκείνος να κινδυνεύει να μείνει χωρίς σπίτι.

«Έχω πάρει εντολή να καλέσω την κυρία Παπαρίζου και θα το κάνω εξωδίκως μέχρι την Παρασκευή. Είναι θέματα που αφορούν τις μεταξύ τους συναλλαγές και ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας, Γιάννης Καρούζος