22 Μαρτίου 2012

Επιτέθηκαν στη Μαρία Μενούνος την ώρα συνέντευξης!Maria Menounos models a sexy black bikini 
Η μικροκαμωμένη Ελληνίδοαμερικανίδα σταρ δέχτηκε επίθεση από ογκώδη αθλήτρια πάλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης! Για την ακρίβεια, η Μαρία Μενούνος έπαιρνε συνέντευξη από μια αθλήτρια πάλης, όταν ξαφνικά μια άλλη γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στην όμορφη παρουσιάστρια!

Η Μαρία Μενούνος έχει αδυναμία στο άθλημα wrestling, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο στην Αμερική και μάλιστα στο παρελθόν, είχε μπει κανονικά στο ρινγκ και είχε δείξει τις πολεμικές της ικανότητες! Η γυναίκα που της επιτέθηκε, ήταν  αθλήτρια πάλης εκνευρίστηκε που η Μαρία δεν την προτίμησε για τη συνέντευξη και έτσι αποφάσισε να την προκαλέσει στο ρινγκ!

Τελικά, η Μενούνος, ανέβηκε στο ρίνγκ, λίγες μέρες αργότερα, φορώντας στενό μπουστάκι με την ελληνική σημαία. Όπως βλέπετε στο βίντεο, η λεπτεπίλεπτη Μαρία άφησε έκπληκτους τους πάντες με τις ικανότητες της στο ξύλο!!

Το κοινό την επευφημούσε και την καταχειροκρότησε… αλλά πού να φανταστεί κανείς ότι ένα μικροκαμωμένο κορίτσι, όμορφη παρουσιάστρια, καλή χορεύτρια και τώρα και παραγωγός ταινιών… θα μπορούσε να κρύβει τον Ρόκυ Μπαλμπόα μέσα της!
Star.gr