3 Ιουλίου 2010

Νέο κόμμα αποκτά η «πολυκατοικία»

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν σήμερα Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έθεσε το κόμμα σε θερινή εγρήγορηση μη αποκλείοντας τις διπλές εκλογέςΣτην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ήταν προεκλογικό καθώς έθεσε σε ετοιμότητα την γαλάζια παράταξη. «Έχω να σας πω κάποια δυσάρεστα, αλλά έχω και ευχάριστα» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και διευκρίνισε:

«Τσακώνονται δημοσίως»


«Τα δυσάρεστα είναι ότι φέτος δεν θα κάνουμε διακοπές. Τα ευχάριστα είναι ότι η δουλειά μας σύντομα θα αρχίσει να αποδίδει». Ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του επανέλαβε ότι στόχος του κόμματος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο της τρόικας, συμπληρώνοντας: «σκοπός μας δεν είναι να φρενάρουμε τις απαραίτητες αλλαγές που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μνημόνιο, αλλά να απαλείψουμε τις τεράστιες αδικίες και να εξουδετερώσουμε την ύφεση που προκαλεί».
Ο κ. Αντ. Σαμαράς καταλόγισε στην κυβέρνηση σοβαρό πρόβλημα συνοχής και συνεννόησης και μίλησε για υπουργούς που «τσακώνονται μεταξύ τους, ακόμα και δημόσια»: «Έκπληκτοι πληροφορούνται ότι διατάξεις των νομοσχεδίων τους είναι αντισυνταγματικές. Επικαλούνται το μνημόνιο για να επιβάλλουν πράγματα που δεν τα προβλέπει το μνημόνιο...» Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε όσα «πλήγωσαν και πίκραναν» τον κόσμο της παράταξης και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί εσωκομματικές αμφισβητήσεις και πάσης φύσεως μηχανισμούς: «Τώρα που τζάκια, μηχανισμοί, φέουδα τέλειωσαν πια και τέλειωσαν οριστικά, ανασυγκροτούμε τα πάντα» είπε προσθέτοντας ότι «έχουμε σχέδιο, έχουμε στρατηγική, έχουμε μήνυμα για την κοινωνία, έχουμε νέο και πιο λειτουργικό οργανωτικό μοντέλο, από το Σεπτέμβριο θα έχουμε και το καινούργιο σπίτι μας».Νέος Γραμματέας της ΝΔ ορίστηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος ψηφίστηκε πανηγυρικά και δια βοής ελλείψει δεύτερου υποψηφίου. Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε για τυπικούς λόγους, εάν υπάρχει έστω και ένας που να θέλει να στηθεί κάλπη για την εκλογή του Γραμματέα, η εκλογή να γίνει με ψηφοφορία.


Καρατζαφέρης: Τα εξαπτέρυγα χρησιμοποιούνται στις κηδείες


Επανήλθε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΝΔ για τους (και) πρόσφατους περί εξαπτέρυγων. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Πρέπει να θυμίσω στον Αντώνη ότι τα εξαπτέρυγα χρησιμοποιούνται στις κηδείες, εκτός αν ο πρόεδρος της ΝΔ έχει προβλέψει τη δική του πολιτική κηδεία».
Πηγη Εθνος

Σ.Σ Αφειστε τα εξαπτερυγα και νεα κομματα και  καντε προτασεις στην Κυβερνηση για την βοηθειστε στο εργο της

Σε 20 χρονια οταν μαζευτειτε  τοτε να δημιουργησετε νεα κομματα- σπιτια- πολυκατοικιες και εξαπτερυγα

ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ