15 Ιουλίου 2010

Χρίσμα Σαμαρά σε Κακλαμάνη και Ψωμιάδη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Την επιλογή της Ρηγίλλης να υποστηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη για μια δεύτερη θητεία στη δημαρχεία της Αθήνας «φωτογραφίζει» η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, σήμερα, Πέμπτη, στο Ίδρυμα Αστέγων, στα συσσίτια και στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο», για να ενημερωθεί για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου της Αθήνας και για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», η επιλογή των εκλεκτών της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες, Τετάρτη, με τη συνάντηση του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Π.Ψωμιάδη, κίνηση που δείχνει ότι μάλλον «κλείδωσε» τυπικά η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
«Μετά το χρίσμα που πήρα από την κοινωνία και τη στήριξη της ΝΔ εδώ και μήνες ήρθα να ενημερώσω τον πρόεδρο για την πορεία και τον καλύτερο συντονισμό», τόνισε ο Π.Ψωμιάδης, προσθέτοντας ότι ο κ.Σαμαράς του ευχήθηκε «καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία».
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε την Τετάρτη άλλες δύο συναντήσεις, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κ.Καραμανλή και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρη.