17 Φεβρουαρίου 2015

Στείλτους στο διάβολο, Αλέξη Βαρέθηκα, πλέον, τα βρώμικα παιχνίδια των δήθεν εταίρων μας.

sp kartat

Είναι αναξιόπιστοι, ψεύτες και ιντριγκαδόροι. Μας εκμεταλλεύονται. Μας δίνουν λογιστικό χρήμα και μας το παίρνουν πίσω στο διπλάσιο. Υποτίθεται ότι έχουν θεσμούς, που τους εκπροσωπούν δυστυχώς «καραγκιοζάκια» της κ. Μέρκελ και της κ. Σόιμπλε.
Δεν θέλουν την Ελλάδα ισότιμο μέλος. Θέλουν το οικόπεδο της Ελλάδας και τους Έλληνες ραγιάδες. Θέλουν την εξαφάνιση του Έλληνα ο οποίος τους κατέβασε από τα δέντρα.
Μας οφείλουν δεκάδες δις ευρώ από τους παγκόσμιους πολέμους, αλλά διεκδικούν το χρέος που αυτοί μας δημιούργησαν με μίζες κα διαφθορά. Με άχρηστους εξοπλισμούς και τρένα που δεν χωράνε στις ράγες.
Αλέξη έχεις σχεδόν τα μισά μου χρόνια, αλλά σε εμπιστευθήκαμε και πράγματι έφερες ξανά την υπερηφάνεια στον λαό μας. Τώρα κάνε το μεγάλο άλμα.

Συμφώνησε με Ρωσία και Κίνα για την σωτηρία της χώρας από τους κλέφτες και βρώμικους Ευρωπαίους και μετά στείλε στο διάβολο τα αποτυχημένα ανθρωπάκια της γερασμένης Ευρώπης.
Δεν αντέχουμε άλλο εκβιασμούς και εμπαιγμούς από ανθρώπους που θα ήτανε ανίκανοι να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών ενός Μιτεράν και ενός Κολ. Αυτή δεν είναι η ενωμένη Ευρώπη που οραματίστηκαν οι μεγάλοι ηγέτες. Είναι λαϊκή αγορά στα Πετράλωνα. Τόσο άχρηστοι και μικροί, που αρκούσε ένας Βαρουφάκης να τους μπερδέψει και να τους απομυθοποιήσει.
Αλέξη, Κίνα-Ρωσία συμμαχία και Μέρκελ &σια «Αγαμοι Θύται».

 spirospero.gr