21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

Στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, κάτι που δείχνει την προκλητικότητα με την οποία φέρεται ο Ολλανδός απέναντι στην ελληνική αποστολή!
Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Liberation, ο υπουργός Οικονομικών έφτασε στο σημείο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να πει "ψεύτη" τον επικεφαλής του eurogroup! Μάλιστα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους υπουργούς Οικονομικών - χωρίς να πει το όνομά του - είπε στην εφημερίδα τα εξής: \

"Ήταν απίστευτο! Πιστέψαμε ότι στο τέλος θα αρπαχτούν!"

Όλα έγιναν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας όταν ο πρόεδρος του Eurogroup, ακολουθώντας τη γραμμή του Β. Σόιμπλε απέσυρε το κείμενο Μοσχοβισί και εμφάνισε ως δικό του, την πρόταση της Γερμανίας.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έφτασε στο σημείο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να πει «ψεύτη» τον επικεφαλής του eurogroup!

Μάλιστα η εφημερίδα τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο γεμάτο οργή που φώναζε «ψεύτη».

Μάλιστα η Liberation τονίζει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται αδύναμος (fragile=εύθραυστος) μπροστά στον Έλληνα υπουργό και στη φυσική του κατάσταση...
Όλοι ήταν συνηθισμένοι από την εποχή με τις "αγκαλίτσες" με την κυβέρνηση Α.Σαμαρά και δεν διανούνταν ότι θα είχαν απέναντί τους κάποιους που ενδιαφέρονται για την ελληνική κοινωνία.
Πηγη greeknation,grΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: