20 Μαρτίου 2015

Δεν παραδίδουν τα γραφεία τους στη βουλή Μητσοτάκης και Σημίτης

Panhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism 
http://PanhellenicPost.com

Δεν παραδίδει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το γραφείο που διατηρεί στη Βουλή, παρότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να παραδώσουν τα γραφεία που έχουν στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές.
Αυτό αποκάλυψε η ίδια, στη Βουλή, γνωστοποιώντας το περιεχόμενο των απαντητικών επιστολών που έλαβε.
Σε ότι αφορά τον Κώστα Σημίτη, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου, “υπενθυμίζει στην επιστολή του ότι έχει υπάρξει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και επομένως με θέτει προ των ευθυνών μου για την επιλογή να αλλάξει γραφείο”.
Ο κ. Παπανδρέου, σημείωσε, δέχεται να αλλάξει γραφείο και ζητά να του υποδειχθεί άλλος χώρος, ενώ ο κ. Μητσοτάκης “επικαλείται την κοινοβουλευτική του ιστορία και ζητεί να αναθεωρήσω την απόφασή μου”.
“Έχω ζητήσει να απομακρυνθούν από τα κτίρια της βουλής, μη σχετιζόμενα με οποιονδήποτε τρόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό με το κοινοβούλιο πρόσωπα. Ειδικότερα όταν πληροφορήθηκα ότι διατηρούν γραφεία σε κτίρια της Βουλής η Μαρία Δαμανάκη και ο Θεόδωρος Πάγκαλος και είχα την ενημέρωση από τον αποχωρούντα γενικό γραμματέα ότι έχουν απομακρυνθεί. Πληροφορούμαι από ΜΜΕ ότι δεν έχουν απομακρυνθεί και τώρα εξετάζουν να απομακρυνθούν. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι και μέσα στο κοινοβούλιο κάποιοι έχουν δημιουργήσει ένα προνομιακό καθεστώς καστών και βαρονιών”, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.