24 Σεπτεμβρίου 2009

Διώξεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ "ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ"" !!!!!

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου κατά των κατηγορουμένων για την απαγωγή και δολοφονία του 50χρονου επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη
Συγκεκριμένα σε βάρος και των τριών ασκήθηκε ποινική διώξεις για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγή με σκοπό τα λύτρα, ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού κατά συναυτουργία και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.


Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους κατηγορουμένους στην τακτική ανάκριση. Μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν, θα απολογηθούν τη Δευτέρα.

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, ενώ ο 33χρονος ελαιοχρωματιστής αρνείται να τύχει υπεράσπισης.
Ο εισαγγελέας Ηρακλείου κάνοντας χρήση συγκεκριμένης διάταξης έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους Ιωάννη Σταυρουλάκη, 33 ετών, Οσάμα Νουχ, 25 ετών και Αμέρ Νουχ, 27 ετών.

Ο ένας εκ των δραστών, είπε στον εισαγγελέα Ηρακλείου κ. Μαρκάκη ότι ο Κυπριωτάκης στραγγαλίστηκε με τα χέρια. Σύμφωνα με τη νεκροψία ο 50χρονος στραγγαλίστηκε με πλαστικό έλασμα το οποίο είχε βρεθεί στο λαιμό του πτώματος.