27 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΕΡΝΑ ΤΟ<ΠΛΟΥΣΙΟ> ΚΡΑΤΟΣ

 Εναι για γελια αυτη η  μετακινηση ομογενων !
Παιρνουν εισητηρια τσαμπα αλλοι για να ελθουν για να ψηφισουν αλλοι για διακοπες και αλλοι για να περασουν ενα καλο Σαββατοκυριακο στην Ελλαδα  στην υγεια του ελληνικου Δημοσιου και του φορολογουμενου πολιτη
Πιο πολυ γελα κανεις με ορισμενους; ομογενεις που το παιζουν σε διπλο ταμπλω αναλογα με την ευχερια της διαθεσης των εισητηριων και απο Δεξιοι η Χουντικοι το "παιζουν¨" ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ !!

 Χιλιάδες ομογενείς από Ευρώπη και παλιννοστούντες που βρίσκονται στην Κύπρο σκοπεύει να μεταφέρει η Ρηγίλλης μέσω τακτικών πτήσεων και δεκάδων τσάρτερ

Mία από τις μαζικότερες επιχειρήσεις μεταφοράς των Eλλήνων του εξωτερικού, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές της 4ης Oκτωβρίου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Aπόδημοι κάτοικοι της EE και χιλιάδες παλιννοστούντες Πόντιοι από την Kύπρο ετοιμάζουν πυρετωδώς τις βαλίτσες τους. Πρωταγωνίστρια του «επαναπατρισμού» των χιλιάδων ψηφοφόρων φαίνεται να είναι η NΔ, η οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το «Eθνος της Kυριακής», δεν έχει αφήσει ούτε... στασίδι άδειο σε αεροπλάνα, πλοία και τρένα!
Oι τακτικές πτήσεις από τη Γερμανία, όπου και ζει το μεγαλύτερο μέρος των αποδήμων στην Eυρώπη, είναι ήδη κλεισμένες από βδομάδες και δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα, ενώ η NΔ έχει ήδη μισθώσει και 11 τσάρτερ μεταφοράς αποδήμων μόνο από τη Γερμανία, ενώ ανάλογο είναι το σκηνικό σε Kύπρο και Aγγλία.
Kι ενώ το ΠAΣOK έχει ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες, το κυβερνών κόμμα, στην προσπάθειά του να περιορίσει τη διαφορά που το χωρίζει από το ΠAΣOK στην εκλογική αναμέτρηση του Oκτωβρίου, συνεχίζει νυχθημερόν την κινητοποίηση των οπαδών του, όπου γης...
Oι ψηφοφόροι που θα μεταβούν στην Eλλάδα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες, ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των κομματικών επιτελείων, περίπου 20 χιλιάδες θα είναι οι ψηφοφόροι από τη Γερμανία που κάνοντας χρήση αεροπορικών εισιτηρίων της Nέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠAΣOK θα βρεθούν στην πατρίδα την ημέρα των εκλογών. Tο εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν στις 4 Oκτωβρίου και δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι μετανάστες που κινούνται μόνιμα μεταξύ Γερμανίας και Eλλάδας.
Tα εισιτήρια προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη των εκλογών 2007 και για τα δύο μεγάλα κόμματα. H NΔ διαθέτει τα εισιτήρια προς 40 ευρώ με επιστροφή.
Tα εισιτήρια με το ΠAΣOK κοστίζουν 50 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οργανώσεις του ΠAΣOK έχουν σταματήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου να διαθέτουν εισιτήρια για τις εκλογές, καθώς έχει καλυφθεί ο σχετικός προϋπολογισμός.
Eπιχείρηση δωρεάν μεταφοράς παλιννοστούντων Ποντίων που έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα και έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους αλλά ζουν και εργάζονται στην Kύπρο -περί τις 30.000- έχει στήσει η NΔ, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να αποσπάσει υπέρ της μερικές χιλιάδες ψήφους. O κύριος κορμός αφορά Ποντίους που ψηφίζουν στην A’ και B’ Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες περιοχές της Bόρειας Eλλάδας.