24 Σεπτεμβρίου 2009

Κερδισε ο Θρυλος - Φταιει ο Διαιτητης λεγει η ΑΕΚ !!!!
Μετα απο ενα αγωνα αλλοι πανηγυριζουν και αλλοι ριχνουν αλλου ευθυνες !!!

Αιχμές για τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφήνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα, όμως οι Βασίλης Δημητριάδης, Νίκος Θανόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, αλλά και οι παίκτες, εμφανίστηκαν οργισμένοι. Σκληρή δήλωση από τον Νίκο Κούλη για τη σχέση του Ολυμπιακού με τους διαιτητές

Ντούσαν Μπάγεβιτς:
«Για διαιτησία δεν μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς, γιατί έχω τόσα νεύρα. Μην με προκαλείτε. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν. έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».
Νίκος Θανόπουλος:
«Η ομάδα προσπάθησε, είχαμε ευκαιρίες. Είδατε όλοι ότι αδικηθήκαμε, έγιναν οφθαλμοφανή λάθη και είναι καλό, τώρα που είναι αρχές του πρωταθλήματος, να προσέξουν κάποιοι. Είχαμε φάσεις αλλά μας έλειψε το γκολ. Είδατε όλοι τι έγινε, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά είδατε αυτά που συνέβησαν».